14 Αρχές & Αξίες

14 Αρχές & Αξίες

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) σκοπό έχει να αποτελέσει ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης που θα βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί. Όλοι οι Άνθρωποι στο ΝηΣί έχουμε ως βάση τις 14 Αρχές και οι Αξίες μας. Κάθε σκέψη, λέξη, απόφαση, κίνηση, δράση μας πρέπει να συνάδει με αυτές τις αρχές

Είμαστε δεσμευμένοι να ηγηθούμε στον τομέα μας και να αποτελέσουμε ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης με σπουδαία, δηλαδή μεγάλη και θετική, επίδραση στον κόσμο. Τον κόσμο, δηλαδή τον πλανήτη, τον κόσμο, δηλαδή τους ανθρώπους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ηγέτες που αλλάζοντας τον εαυτό τους, τις ομάδες, τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς στους οποίους ανήκουν, την κοινωνία και το περιβάλλον τους, καταλήγουν να αλλάξουν τον κόσμο.

Κάνουμε πάντα αυτά που λέμε. Λέμε πάντα την αλήθεια. Κρατάμε τις δεσμεύσεις και τις υποσχέσεις μας. Εμπνέουμε κι άλλους να κάνουν το ίδιο μέσα από τις πράξεις και τα αποτελέσματά μας. Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων με την αξιοπιστία μας και τη δίκαιη συμπεριφορά μας.

Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε ορίσει. Λειτουργούμε άμεσα και αποτελεσματικά. Το μόνο που αναβάλλουμε είναι η αναβλητικότητά μας.

“Η ομορφιά είναι κάτι σχετικό. Αυτό που δεν είναι καθόλου σχετικό, αλλά απόλυτα αντικειμενικό, είναι ότι όλοι την αναζητούν”.
Εκτός από την εκπληκτική απόδοση ενδιαφερόμαστε για την αισθητική αρτιότητα. Κάθε μας κίνηση, λέξη, απόφαση οφείλει να χτίζει έναν πιο όμορφο κόσμο.

Αποτελούμε έναν οργανισμό στον οποίο οι εθελοντές μας, οι πελάτες μας, οι συνεργάτες μας είναι συν-δημιουργοί στο όραμα του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Σαν τέτοιους τους αντιμετωπίζουμε πάντα. Είμαστε ενωμένοι όλοι σαν μια γροθιά. Βοηθάμε και στηρίζουμε πάντα ο ένας τον άλλον για να μπορούμε να βοηθάμε και να στηρίζουμε όποιον βρίσκεται στο δρόμο μας.

Θεωρούμε ότι κάθε άνθρωπος είναι γεννημένος για να μεγαλουργήσει. Να μην μένει στο ύψος του ποτέ. Συνεχώς να ψηλώνει. Ότι είναι εκλεκτός γιατί όλα τα μπορεί και αξίζει μόνο το καλύτερο. Ότι πρέπει να εμπνέεται από το καθετί, να εκφράζεται με το καθετί και να δημιουργεί αριστουργήματα. Ότι είναι στη φύση του να ξεπερνάει τη φύση του.

Η πρώτη βάση της φιλοσοφίας μας είναι η φράση: Δώσε περισσότερα από όσα λαμβάνεις και θα λάβεις περισσότερα από όσα έδωσες.Προσφέρουμε σε κάθε ευκαιρία με κάθε τρόπο στους συνανθρώπους μας. Μέσα από την εθελοντική ομάδα Άνθρωποι στο ΝηΣί προάγουμε τον εθελοντισμό σε κάθε του μορφή. Ως Κίνημα Θετικής Παρακίνησης αλλάζουμε τον κόσμο με την πιο απλή μέθοδο. Αλλάζοντας έναν, που θα αλλάξει μία, που θα αλλάξει έναν…, αλλάζεις τον κόσμο. Μην ξεχάσεις να ξεκινήσεις από το “ΕΓΩ”.Αυτή είναι η δεύτερη βάση της φιλοσοφίας μας.

“Η προσωπική ανάπτυξη είναι η σπουδαιότερη μορφή επανάστασης”.
Οτιδήποτε κάνουμε έχει στόχο να βελτιώνει τον άνθρωπο και τον κόσμο μας. Κάθε μέρα είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη ημέρα. Κάθε μέρα βρισκόμαστε πιο κοντά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Κάθε απόφασή μας διασφαλίζει την σταθερότητα και την μακροχρόνια πρόοδο.

Είμαστε δεσμευμένοι να αποδίδουμε με αριστουργηματικό τρόπο. Σαν πρωταθλητές. Ο πρωταθλητής κοιμάται, τρώει, σκέφτεται, δουλεύει, μιλάει συμπεριφέρεται, κινείται σαν πρωταθλητής. Γι’ αυτό δίνουμε έμφαση στις λεπτομέρειες. Κάθε μας δράση επιθυμούμε να παρακινεί και να εμπνέει. Στόχος μας είναι οι άνθρωποι με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή να δημιουργήσουν εκπληκτικά αποτελέσματα και οδηγηθούν στη δική τους προσωπική επιτυχία. Να αναδείξουμε τη δύναμη τους. Αφοσιωνόμαστε σε αυτόν που αναζητά το σκοπό της ζωής του, τον παρακινούμε να φτάσει στην προσωπική του ολοκλήρωση, την πληρότητα, την ευτυχία. Τον εξοπλίζουμε με ό,τι μέσα χρειάζεται για να τα καταφέρει.

Κάθε μας κίνηση, πρόταση, ιδέα, έργο, project, σεμινάριο, βιβλίο, προϊόν, υπηρεσία, έχει ως βασικό κριτήριο την πρωτοπορία και την καινοτομία. Επιθυμούμε να εκπλήξουμε θετικά τον κόσμο. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες, οραματιζόμαστε νέες διεξόδους, στοχεύουμε στο ανέφικτο. “Το αδύνατο είναι εφικτό. Όλα τα άλλα είναι παρεξήγηση”. Με καθετί που κάνουμε καταθέτουμε μια καινούρια πρόταση στον κόσμο

Είμαστε πάντα ευγενείς, με όλους, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Δεν υπάρχουν προβλήματα, μόνο θέματα προς διευθέτηση. Αντιμετωπίζουμε κάθε θέμα προς διευθέτηση αποτελεσματικά δίνοντας έμφαση στη λύση.

Ζούμε σαν καλλιτέχνες της ζωής κι αυτόν τον τρόπο ζωής προάγουμε με κάθε δράση μας. Εκτιμούμε όσα έχουμε, είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά. Γιορτάζουμε τις νίκες μας, λαμβάνουμε το μάθημα από κάθε ήττα την οποία θεωρούμε προετοιμασία για την επόμενη νίκη, απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ζωής μας. Η Ευτυχία είναι το ζητούμενο. Επιλέγουμε να ζούμε ευ-τυχισμένοι κάθε μέρα, γι’ αυτό ζούμε ευ-επιλεγμένοι.

“Είμαστε όλοι ποιητές. Γράφουμε ζωή”.

Μέσα από την προσφορά αγάπης σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή με οποιονδήποτε τρόπο, στόχο έχουμε, όχι απλά να τους παρακινήσουμε να υλοποιήσουν τους στόχους τους προσφέροντας γνώσεις και συμβουλές, αλλά να τους βοηθήσουμε να γίνουν εκπληκτικά χαρούμενοι.

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα