Ανακάλυψε και εκπλήρωσε το σκοπό της ζωής σου

Μέσα από βίντεο του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο δημιουργίας σκοπού ζωής (οράματος) του IslandofMan Philosophy, την “Τεχνική δημιουργίας ιδανικού εαυτού”.

80€ 9,90€

Μέσα από βίντεος του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς το πλέον αποτελεσματικό εργαλείο δημιουργίας σκοπού ζωής (οράματος) του IslandofMan Philosophy, την “Τεχνική δημιουργίας ιδανικού εαυτού”.  Στόχος της  εκπαίδευσης είναι:

 • Να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο εαυτό σου, την Αλήθεια μέσα σου.  Να ανακαλύψεις τα συναισθήματα που πηγάζουν από τον πυρήνα της ύπαρξής σου, αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ευτυχισμένος.
 • Μέσω της διαδικασίας του οραματισμού να μάθεις πώς να επαναφέρεις τα συναισθήματα αυτά όποτε επιθυμείς.
 • Να βρεις ένα μέσο στην πραγματικότητα σου, κάτι χειροπιαστό, μέσα από το οποίο θα μπορείς να τα βιώνεις κάθε μέρα.
 • Να έρθεις πιο κοντά, να επιβεβαιώσεις ή να ανακαλύψεις τον σκοπό της ζωής σου. Να αποκτήσεις μια Πυξίδα στη ζωή σου η οποία θα σε οδηγεί απαρέγκλιτα προς τον προορισμό σου, έναν προορισμό βουτηγμένο στην Πρόοδο, στην Αγάπη και στην Πληρότητα.

Η εκπαίδευση περιέχει:

 • 2 Videos από live εκπαιδεύσεις του Νικόλα Σμυρνάκη (Διάρκειας 1,5 ώρας)
 • Online ασκήσεις βασισμένες στις τεχνικές που αναφέρονται στην εκπαίδευση.

Ήρθαμε σ’ αυτόν τον κόσμο για να εκπληρώσουμε τον σκοπό της ζωής μας. Στο ταξίδι μας αυτό να προοδεύουμε, να δίνουμε, να παίρνουμε αγάπη και να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο.

 • Ο σκοπός σου (ή το όραμά σου) είναι το μεγάλο σου «Γιατί», η απάντηση δηλαδή στο πρωταρχικό ερώτημα «Γιατί ζω;».
 • Είναι ο λόγος που όλοι οι υπόλοιποι στόχοι αποκτούν νόημα καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένοι με αυτόν.
 • Άνθρωπος χωρίς σκοπό είναι σαν τρένο δίχως ράγες. Σαν πλοίο χωρίς πυξίδα.
 • Ο μόνος τρόπος να μεγαλουργήσεις είναι να υπηρετήσεις έναν μεγάλο σκοπό.
 • Σκοπός είναι αυτό που σε κάνει χαρούμενο και αγγίζει τις ζωές άλλων ανθρώπων. Αν δεν αφορά τους άλλους, είναι απλώς προσωπικός στόχος.
 •  

Κάθε μας κίνηση, λέξη, απόφαση, οφείλει να χτίζει έναν πιο όμορφο κόσμο.

 • Όταν βρεις τον σκοπό σου, το επόμενο φυσικό βήμα είναι να βοηθήσεις άλλους. Κι έτσι ο σκοπός μεγαλώνει. Όσο πιο πολλούς συμπεριλαμβάνει o σκοπός σου, τόσο περισσότερους συμμάχους έχεις για την πραγματοποίησή του.

  Μπορεί τα αρχιτεκτονικά σχέδια αυτού του οράματος (όραμα είναι ο σκοπός σου εικονοποιημένος) να δημιουργήθηκαν σε ένα μυαλό, μα χωρίς τις προσπάθειες, την πίστη, την αγάπη των ανθρώπων που τον αποτελούν δεν θα ήταν παρά μια μύχια σκέψη θαμμένη σε μια δύσβατη γωνιά του μυαλού, στη σκοτεινή αποθήκη του απωθημένου.

  Ο σκοπός της ζωής σου αποτελεί το υπέρτατο νόημα. Ανακάλυψέ τον ή απoφάσισέ τον. Καμιά φορά κάνει το ίδιο. Από τη στιγμή που ο σκοπός σου ξεκινά να υλοποιείται, δεν σου ανήκει πια. Ανήκει σε εκείνους που τον συνδημιουργούν μαζί σου. Κι εσύ πια δεν υπάρχεις μόνο για εσένα αλλά για όσους γέννησαν το χρέος μέσα σου.

  απόσπασμα από το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη
  Γράψε τη δική σου Ιστορία
  Τετράδιο ονείρων και Πραγματοποιήσεων

Ο σκοπός του σκοπού της ζωής είναι να τον εκπληρώνεις κάθε μέρα.

Ο Νικόλας Σμυρνάκης, καλεσμένος του Αντρέα Δημητρόπουλου στην εκπομπή “Πρωτοσέλιδο” στο Σίγμα TV μιλάει για το σκοπό της ζωής

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Coaching Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου  και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνω­στών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα και γρήγορα έγιναν από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Γράψε τη Δική σου Ιστορία.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

 • 2 Μαθήματα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα