Οικονομική ελευθερία | e-learning πρόγραμμα (workshop) με τον Νικόλα Σμυρνάκη – Δωρεάν το 1ο μάθημα

Διάρκεια: 8 ώρες Μέσα από το συγκεκριμένο e-learning πρόγραμμα θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις αρχές οικονομικής ανάπτυξης που διδάσκει ο Νικόλας Σμυρνάκης σε επιχειρηματίες, ηγέτες μεγάλων οργανισμών αλλά και σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να διευρύνει τα οικονομικά του αποτελέσματα και τις πηγές άντλησης εισοδημάτων του. Για πρώτη φορά το πολύ πετυχημένο σεμινάριο “Οικονομική Ελευθερία”, διατίθεται σε ένα e-learning πρόγραμμα που έχει τη μορφή workshop.

Θυμάσαι στο σχολείο κανένα μάθημα με τίτλο «Πώς να αυξήσεις το εισόδημά σου;». Αν όχι, πήγαμε στο ίδιο σχολείο.

Μπορεί τα πανεπιστήμια μας να έχουν καλά προγράμματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, δεν μάθαμε όμως ποτέ πώς να δημιουργούμε επιχειρήσεις ή πηγές εισοδημάτων, μια και απευθύνονται κυρίως σε μελλοντικούς υπαλλήλους.

Η έλλειψη οικονομικής παιδείας είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, που όμως έχει λύση.

Για φαντάσου  

Πόσο σπουδαίο θα ήταν αν μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε, όχι μόνο τις βασικές αλλά και τις ανώτερες ανάγκες, τόσο τις δικές μας όσο και των δικών μας ανθρώπων;

 Να ζήσουμε όμορφες εμπειρίες, να ταξιδέψουμε τον κόσμο, να βοηθήσουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη;
 Να μη χρειάζεται να κοιτάμε πάντα την τιμή πριν αγοράσουμε κάτι που για εμάς έχει μεγάλη αξία;

Ένα είναι το προαπαιτούμενο για όλα αυτά. Οι οικονομικοί πόροι. Φυσικά και δεν είναι εύκολο. Τι σπουδαίο είναι εύκολο; Υπάρχει όμως τρόπος.

Μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα χωρίς χρήματα;

Αν έχει τις κατάλληλες γνώσεις εννοείται ότι μπορεί. Ξέρω, ακούγεται τρελό. Κι όμως γίνεται.

Οι οικονομικοί πόροι αποτελούν απόρροια του τρόπου που διαχειριζόμαστε τους πόρους που ήδη έχουμε στην κατοχή μας (ψυχικούς, νοητικούς, ανθρώπινους, συμπεριφοριστικούς).

Κι αυτό μαθαίνεται. Αυτό διδάσκεται. Η γνώση είναι εκεί. Όχι, δεν είναι τυχεροί όσοι είναι οικονομικά ελεύθεροι. Ακολούθησαν παρόμοιες στρατηγικές, ο καθένας στον τομέα του.

Ο Jim Rohn λέει πως δεν μπορείς να εφαρμόσεις τις γνώσεις από τα σεμινάρια που δεν πήγες.
Ο Αριστοτέλης Ωνάσης όταν δεν είχε χρήματα επένδυσε στο καλύτερο κοστούμι της αγοράς.
Ο Robert Kiyosaki όταν δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα επένδυσε σε ένα σεμινάριο επενδύσεων.
Ο Warren Buffett επιμένει ότι πρέπει να εστιάζουμε στην αξία και όχι στο κόστος.
Ο Benjamin Franklin έχει πει ότι “Αν ένας άνθρωπος αδειάσει το πορτοφόλι του στο κεφάλι του, κανείς δεν μπορεί να του το πάρει. Η επένδυση στη γνώση αποδίδει πάντα μεγάλο τόκο”.

Και ποια είναι η πιο σημαντική επένδυση;
Μα αυτή στον εαυτό μας, στη γνώση, στην προσωπική μας ανάπτυξη.

Δεν γίνεται κάποιος οικονομικά ανεξάρτητος σε 90 μέρες. Μπορεί όμως σε 90 μέρες να εγκαταστήσει τις συνήθειες που θα τον οδηγήσουν στην οικονομική ανεξαρτησία.

Νικόλας Σμυρνάκης

 

Τι θα κερδίσεις:

Μέσα από το e-learning «Οικονομική Ελευθερία» θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις αρχές οικονομικής ανάπτυξης που διδάσκει ο Νικόλας Σμυρνάκης (για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα Στρατηγική και Καινοτομία σε ιδιωτικό κολέγιο) σε επιχειρηματίες, ηγέτες μεγάλων οργανισμών αλλά και σε κάθε άνθρωπο που επιθυμεί να αυξήσει τα οικονομικά του αποτελέσματα και να δημιουργήσει εναλλακτικές πηγές εισοδημάτων. Αν πραγματικά το επιθυμείς, να δημιουργήσεις τις συνήθειες που θα σου επιτρέψουν στο μέλλον να φτάσεις ή να προσεγγίσεις την πολυπόθητη οικονομική ελευθερία.

Συγκεκριμένα: 

1) Πώς δημιουργώ τον τρόπο σκέψης (mindset) που οδηγεί στην οικονομική ελευθερία; (οι πιο επιτυχημένοι οικονομικά λένε ότι ήταν πιο δύσκολο να πιστέψεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις παρά να τα καταφέρεις)

2) Time management. Πώς διαχειρίζομαι το χρόνο μου ώστε να γίνω 10πλάσια πιο παραγωγικός, να κάνω σε μια μέρα όσα άλλοι κάνουν σε μια εβδομάδα ή ακόμα σε έναν μήνα; (Εκπαίδευση δώρο για Diamond και VIP εισιτήρια)

3) Πώς αυξάνω την ηγετική μου υπόσταση ώστε να επηρεάζω θετικά τους ανθρώπους γύρω μου;

4) Η διαφορά του φτωχού μυαλού (που έχει φτωχά αποτελέσματα) από το πλούσιο μυαλό (που έχει πλούσια αποτελέσματα)

5) Πώς με το εισόδημα που ήδη έχω μπορώ να ξεκινήσω να δημιουργώ την περιουσία μου; Παραδείγματα ανθρώπων που το έχουν καταφέρει.

6) Πώς να αυξήσω το εισόδημά μου;

7) Μπορώ να βγάλω χρήματα χωρίς χρήματα;

8) Μπορώ να δημιουργήσω σύνταξη στα είκοσι, τριάντα, σαράντα ή πενήντα μου; Τι σημαίνει παθητικό εισόδημα και πώς μπορώ να το αποκτήσω;

9) Πώς λειτουργεί η μοντελοποίηση των αριστουργηματικών αποτελεσμάτων;

10) Πώς δημιουργώ ένα όραμα το οποίο να εμπνεύσει ανθρώπους να το ακολουθήσουν;

11) Πώς βρίσκω το στοιχείο εξαιρετικής μου απόδοσης (δουλειά, ασχολία στην οποία είμαι περισσότερο παραγωγικός);

12) Ποιοι είναι οι μύθοι γύρω από την πώληση; Πότε μια πώληση είναι πετυχημένη; Πώς μπορώ να αυξήσω τις πωλήσεις μου;

13) Ποιες είναι οι πλούσιες πράξεις του 70% και πώς μπορούν να με οδηγήσουν στην οικονομική ελευθερία;

14) Πώς ξεκινώ τη μέρα μου αν θέλω κατά τη διάρκειά της να αποδώσω τα μέγιστα, να παράγω πολλαπλάσια, να δημιουργήσω μικρά ή μεγάλα αριστουργήματα;

Απευθύνεται σε:

⁃      Εργαζομένους στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα που επιθυμούν να αυξήσουν το εισόδημά τους.

⁃      Ανθρώπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια επιχείρηση ή να αυξήσουν τις πηγές εισοδήματός τους.

⁃      Επιχειρηματίες και ηγέτες ομάδων που θέλουν να αναπτύξουν τα προσωπικά τους οικονομικά αποτελέσματα, αυτά της ομάδας ή του οργανισμού τους.

 Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο του workshop και βεβαίωση παρακολούθησης.

 

 

Σκηνή από ένα προηγούμενο σεμινάριο, όπου ο Νικόλας περιγράφει πώς μπορεί κάποιος να βγάλει χρήματα, χωρίς χρήματα 

 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία που βίωσα παρακολουθώντας  το σεμινάριο από έναν τόσο γενναιόδωρο δάσκαλο που φύτεψε υπέροχους σπόρους και τους πότισε με πολλή αγάπη. 


Τάκης Ζαχαράτος, Showman , Performer, Entertainer

 

Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη.
 
Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός
 
 
 
 
 
Το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” συμβάλλει στην βιβλιογραφία της προσωπικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης κάτι που είναι προϋπόθεση για να ζήσουμε καλά σε αυτή τη ζωή και να μην μείνουμε με την πίκρα των ανεκπλήρωτων ονείρων. 
 
Δημήτρης Μπουραντάς – Πρύτανης του New York College
 
 
 
 
 
Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
 
Γιώργος Χειμωνέτος – Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής
 
 
 
 
 Δηλώνω διαχρονικά από τις μεγαλύτερες fan σου αγαπημένε μου Νικόλα Σμυρνάκη!
 

 
Βίκυ Αγγελική Χατζή
Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια
 
 
 
 
Ξεκινήσαμε με το Νικόλα συνεδρίες σε μία καμπή της ζωής μου αφού είχα μόλις παντρευτεί και ξεκίναγα πλέον να δημιουργώ το δικό μου σπιτικό. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε να χτίσω το σπιτικό μου με γερές και σωστές βάσεις.
 

 
Διογένης Βενετόπουλος

Partner Vice President Sales at Variety Cruises (Υacht cruise lines)

 
 
Ο Νικόλας ήταν για εμένα μια πηγή έμπνευσης και δεν λειτούργησε μόνο ως μέντορας αλλά και ως φίλος γιατί πίναμε τον καφέ μας και τα λέγαμε! Ανακαλύψαμε παρέα τα στοιχεία που χρειάζομαι για να νιώθω ευτυχισμένη, ταξιδέψαμε παρέα στο παρελθόν και στο μέλλον του ιδανικού μου εαυτού, κλάψαμε και γελάσαμε! Κάθε session ήταν διαφορετικό, γεμάτο γνώση, ιδέες, έμπνευση και δεν μπορώ να ξεχάσω τους νέους κόσμους που μου άνοιξε για την ζωή… 
 

Aγγέλα Ανθουλάκη

Co-Founder & Head of Human Resources and Culture Enartia Group of Brands Papaki.gr

 
Ο Νικόλας, μέσω της αγάπης για το συνάνθρωπο του και με δύναμη τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό που τον χαρακτηρίζει, καταφέρνει με ένα όμορφο τρόπο, να εμπνεύσει και να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική ανάπτυξη.
 

 
Χρίστος Χρίστου
Επικεφαλής Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών Cyta
 
Αγαπημένε μου Νικόλα κρατάω τις κουβέντες μας σαν φυλακτό σφικτά με τα χέρια της καρδιάς. Βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό μέσα από τα sessions μας… Έμαθα να εξωτερικεύω τις δυνάμεις μου, να κάνω υπομονή να επιμένω για το όνειρο και να μην σταματώ ποτέ. Έμαθα να γίνομαι σύμμαχος και να δένω τη γροθιά  μου με τον μέσα μου κόσμο, να γίνομαι ένα, σώμα και ψυχή. Εκτός από τις καθημερινές νίκες και τις μικρές ανάσες επιτυχίας που βιώνω καθημερινά σαν άνθρωπος, και προπάντον σαν καλλιτέχνης, σήμερα γιορτάζω μια τεράστια νίκη! Ανταμείφθηκα! Το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο ‘’Never Again’’ έγινε νούμερο 1 στα iTunes charts σε λιγότερο από δώδεκα ώρες και μετά ακολούθησαν και αλλά τρία μου τραγούδια. Είχα κατακτήσει τις πρώτες τέσσερις θέσεις στα iTunes charts σε λιγότερο από 48 ώρες. Δυνατέ άνθρωπε, δάσκαλε, φίλε, αδελφέ.  Σε ευχαριστώ για τις αλήθειες μας και τη σκληρή δουλειά.
 
Chris Andre
Singer – Songwriter – Perfomer
 
Ο Νικόλας μπαίνει στα παπούτσια σου, χωρίς να σε κρίνει, σε παίρνει από το χέρι και σε πηγαίνει παρακάτω. Μετά σου δίνει τροφή για σκέψη και με λόγο αληθινό, σε αφήνει ελεύθερο να προχωρήσεις, να εξελιχθείς και να δεις πώς είναι τα πράγματα από ένα διαφορετικό πρίσμα κερδίζοντας σου χρόνο από ενδεχόμενες λακκουβίτσες της ζωής. 


Μαρία Γεωργάκαινα, Ραδιοφωνική παραγωγός

 
Δέκα μήνες πριν βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης. Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση, τη www.happysmallhotels.gr. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας.
 
Εύα Θεοφάνους, ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels
 
 
 
 
 
 

Το ποσοστό του εισοδήματος που θα επενδύσετε στον εαυτό σας αντανακλά πόσο αξιολογείτε τον εαυτό σας

Joseph O’ Connor – John Seymour

Δείτε σε αυτό το testimonial video τι λένε άνθρωποι που ήταν σε προηγούμενα σεμινάρια για την εμπειρία τους.

 

 

Ας γνωριστούμε καλύτερα

 

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) αποτελείται από ένα σύνολο αρχών, αξιών, γνώσεων που οδηγούν στην εκπλήρωση ενός ανώτερου σκοπού ζωής. Ενός σκοπού που συμπεριλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους αλλά είναι μεγαλύτερος από τον κάθε άνθρωπο που τον συνιστά. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης που εμπεριέχει ιδέες και γνώσεις που οδηγούν στην προσωπική ανάπτυξη, την πρόοδο, την αγάπη, την πληρότητα, την αλήθεια. Στην μεγαλύτερη επιτυχία όλων. Την ευτυχία.

Το ΝηΣί συμβολίζει τις αρχές, τις αξίες και τις γνώσεις και ο Άνθρωπος πάνω σε αυτό συμβολίζει όσους ενστερνίζονται, διαδίδουν, συνδημιουργούν την συγκεκριμένη φιλοσοφία και εμπνέουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί, δημιουργός της οποίας είναι ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, σκοπό έχει να αποτελέσει ένα Κίνημα που θα βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί.

Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε με τα μάτια.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε άλλο, γιατί όλα τα ‘χουν δει.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι όλα τα ‘χουν δει γιατί μέσα τους κοιτάξανε.

235463758

Όποια σελίδα και αν γυρίσεις στο βιβλίο του Νικόλα “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” βρίσκεις κάτι σωστό. Είναι κάτι μαγικό. Με προχωράει παραπέρα σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

Ηλιάνα Χαραλάμπους
Ιδιοκτήτρια – Marketing Manager εταιρίας Mindy

Ρωτώντας πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου, βρέθηκα να δεσμεύομαι να κάνω τη πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, ένα όνειρο 13 χρόνων, που ανέβαλλα λόγο ανασφαλειών και μέσα σε ενάμιση μήνα έκλεισα χώρο, ημερομηνίες και βλέπω το όνειρο μου να παίρνει σάρκα και οστά! Σας ευχαριστώ. Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.
Φρόσω Ανδρέου
Ζωγράφος – Εικαστικός

 

Γεύση από προηγούμενα σεμινάρια. Δείτε το video:

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο του workshop και βεβαίωση παρακολούθησης.

Η κατοχύρωση θέσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμά μας συνιστά ταυτόχρονη αποδοχή των όρων.

(δείτε τη πολιτική ακύρωσης εδώ)

(δείτε τους όρους εδώ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Ελλάδα) 0030 6948257557 (Κύπρος) 00357 99140329
Email: info@islandofman.gr

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • 1 Μάθημα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα