Πώς σκέφτεται ο σπουδαίος επιχειρηματίας;

Μέσα από βίντεος του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να δημιουργήσεις τον τρόπο σκέψης του σπουδαίου επιχειρηματία - ηγέτη.

80€ 39€

Μέσα από βίντεος του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να ενεργεί ο σπουδαίος επιχειρηματίας – ηγέτης.

 

Η εκπαίδευση περιέχει:

  • 2 Videos από live εκπαιδεύσεις του Νικόλα Σμυρνάκη (Διάρκειας 2 ωρών)
  • Online ασκήσεις βασισμένες στις τεχνικές που αναφέρονται στην εκπαίδευση2

Είσαι πολύ έξυπνος για να αγχώνεσαι για κάτι που δεν αλλάζει και είσαι πολύ ικανός για να αγχώνεσαι για κάτι που αλλάζει.

  • Αν αγχώνεσαι για κάτι άσχημο που συνέβη στο παρελθόν και δεν αλλάζει, το μόνο που θα αλλάξεις τελικά είναι προς το χειρότερο το παρόν και το μέλλον σου.
  • Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στο μυαλό μας απ’ ό,τι στην πραγματικότητα.
  • Αφού σε έξι μήνες το πρόβλημα δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο είναι τώρα, γιατί να μην το μετατρέψεις στο μυαλό σου ΤΩΡΑ σε όσο μικρό θα είναι σε έξι μήνες;»
  • Πολλές φορές το άγχος σου πηγάζει από ανύπαρκτα φανταστικά πιθανά σενάρια που δημιουργείς στο μυαλό σου για το μέλλον. Για παράδειγμα: “Δε θα προλάβω”, “Δε θα τα πάω καλά στην παρουσίαση της εργασίας μου”, “Δε θα καταφέρω να πιάσω τον οικονομικό στόχο του μήνα” και πολλά άλλα.

Τα περισσότερα «κατά λάθος» συναισθήματα είναι αρνητικά, η ζωή όμως είναι πολύ μικρή για να τη ζεις κατά λάθος.

Στο video βλέπετε μια σκηνή από το σεμινάριο “Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός” στο οποίο ο Νικόλας Σμυρνάκης χρησιμοποιεί μια παραλλαγή της “τεχνικής της αρμονίας” για να βοηθήσει την Φρόσω να λάβει μια απόφαση ζωής που στερούσε στον εαυτό της 23 χρόνια. Η συγκεκριμένη τεχνική αποτελεί μία από τις βασικές μεθόδους του IslandofMan Success Philosophy για τη διαχείριση του άγχους και των αρνητικών καταστάσεων.

Στην αρχή όλα είναι χάος, έπειτα έρχεται πάντα η αρμονία

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Success Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει διδάξει τις αρχές επιτυχίας σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου  και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνω­στών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα και γρήγορα έγιναν από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Γράψε τη Δική σου Ιστορία.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να βρουν το σκοπό τους και μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές να οδηγηθούν στην καθολική αλλαγή και ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • 2 Μαθήματα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα