IslandofMan Leader Trainer- 2 Δωρεάν Εκπαιδεύσεις

Παρακολουθήστε τις 2 Δωρεάν εκπαιδεύσεις ''Οι αρετές του εκπαιδευτή'' & «Τα μυστικά του Public Speaker»

Ακολουθούν πληροφορίες για το τι περιλαμβάνει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Η εκπαίδευση είναι live και πραγματοποιείται διαδικτυακά

Διάρκεια: 12 μήνες ( 120 ώρες)

Συμπεριλαμβάνονται:

 • Απονέμεται ο τίτλος του IslandofMan Leader Trainer, εγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal, του Relationship και του Leadership Trainer. Στον τίτλο αναγράφονται οι ώρες διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης.
 • Τα εγχειρίδια της εκπαίδευσης.
 • Live διαδραστικές εκπαιδεύσεις. Βιωματική συμμετοχή των μαθητών στη διδασκαλία μέσα από την εφαρμογή των τεχνικών.
 • Όλα τα live sessions μαγνητοσκοπούνται και οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε αυτά όποτε επιθυμούν.
 • Είναι το μοναδικό πρόγραμμα της ακαδημίας που εκπαιδεύει live ο Νικόλας Σμυρνάκης.
 • Πρακτική εφαρμογή των γνώσεων σε πραγματικές συνθήκες.
 • Ολιγομελή διαδικτυακά τμήματα.
 • Αποκλειστική πρόσβαση σε videos/ηχητικά του Νικόλα Σμυρνάκη από σεμινάρια στα οποία εφαρμόζει τις τεχνικές του IslandofMan Philosophy.
 • Προνομιακές τιμές για είσοδο σε σεμινάρια.
Γίνε IslandofMan Leader Trainer
 
– Το κόστος ποικίλει ανάλογα με το είδος και τη χρονική διάρκεια του προγράμματος που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος.
– Μετά την αίτηση (η οποία δεν είναι δεσμευτική) θα ακολουθήσει επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο για να ενημερωθεί για τις διαθέσιμες επιλογές, πάντα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες του.  
– Παρέχεται η δυνατότητα δόσεων.

 

Οι απόφοιτοι της Ακαδημίας αναγνωρίζονται, λαμβάνουν τον τιμητικό τίτλο και μιλούν για την εμπειρία τους (αν φυσικά το επιθυμούν) σε live σεμινάριο του Νικόλα Σμυρνάκη. 

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα Εκπαίδευσης:

 • Ανθρώπους που επιθυμούν να κατανοήσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ώστε να δημιουργήσουν νέες παραγωγικές σχέσεις σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, κοινωνικό επίπεδο και να βελτιώσουν τις υφιστάμενες σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω τους.
 • Ζευγάρια που επιθυμούν να γνωρίσουν πραγματικά ο ένας τον άλλον, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους και βάζοντας τις βάσεις για μια αριστουργηματική ζωή.
 • Γονείς που θέλουν να χτίσουν γερά θεμέλια στη σχέση με τα παιδιά τους και να ενισχύσουν το δίαυλο επικοινωνίας μαζί τους.
 • Επαγγελματίες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους, managers που θέλουν να αναπτύξουν την ηγετική τους υπόσταση.
 • Ανθρώπους που επιθυμούν να εκπαιδεύουν άτομα / επιχειρήσεις / οργανισμούς.
 • Διοικητικά στελέχη και γενικά ανθρώπους που διοικούν μικρές ή μεγάλες ομάδες.
 • Επαγγελματίες που θέλουν να βελτιώσουν τις επικοινωνιακές τους δεξιότητες.
 •  Σε όσους θέλουν να γίνουν trainers και μέσα από αυτή τη διαδικασία να προοδεύσουν σε προσωπικό, συναισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο, βοηθώντας άλλους ανθρώπους να εκπληρώσουν το σκοπό της ζωής τους.

 

Τη μέρα που θα βρεις τον προορισμό σου, μπορείς να «αλλάξεις» προορισμό. Εκείνη την ημέρα προορισμός σου γίνεται η κάθε στιγμή μέχρι αυτόν

Θεματικές του προγράμματος:

 • Πώς αλλάζεις τις αρνητικές ιστορίες στο μυαλό σου (πεποιθήσεις) και δημιουργείς νέες ενδυναμωτικές που σε οδηγούν στην πρόοδο, στην αγάπη και στην εκπλήρωση ενός ανώτερου σκοπού ζωής;
 • Εκμάθηση τεχνικών διαχείρισης σκέψεων του IslandofMan Philosophy.
 • Πώς να ανακαλύψεις ή να έρθεις πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σου. Τεχνική δημιουργίας ιδανικού εαυτού του IslandofMan Philosophy. Η δύναμη του οραματισμού.
 • Τεχνική αύξησης αυτοπεποίθησης του IslandofMan Philosophy.
 • Εκμάθηση τεχνικής αγκυροβόλησης.
 • Δημιουργία προσωπικού αξιακού συστήματος που ορίζει το επίπεδο ευτυχίας και επιτυχίας μας.
 • Ποιες είναι οι βασικές και ανώτερες ανάγκες σου (8 ανάγκες σύμφωνα με το IslandofMan Philosophy). Πώς τις ικανοποιείς κάθε μέρα ώστε να είσαι ευτυχισμένος;
 • Προγραμματισμός επιτυχίας – Διδασκαλία με τις λίστες.
 • Η επίδραση των λέξεων στη ζωή μας – Τεχνική της Λεξιθεσίας.
 • Στοχοθεσία: Πώς να θέσεις στόχους με μεγαλύτερες πιθανότητες να επιτευχθούν; Εκμάθηση της τεχνικής “Χάρτες Υλοποίησης Στόχων” του IslandofMan Philosophy.
 • Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τη λειτουργία του εγκεφάλου;
 • Η βιοχημεία του σώματος βάσει των τελευταίων επιστημονικών ανακαλύψεων και πώς την επηρεάζουμε με φυσικό τρόπο;
 • Η δύναμη των σκέψεων μέσα από τις Νευροεπιστήμες. Πώς να μεταφράζεις με παραγωγικό τρόπο όσα σου συμβαίνουν;
 • Πώς αλλάζεις την αντίδρασή σου απέναντι σε όσα συμβαίνουν ώστε να υπηρετείς τα όνειρά σου;
 • Πώς να βρεις το σκοπό της ζωής σου; Πώς να τον εκπληρώνεις κάθε μέρα;
 • Πώς μετατρέπεις τους φόβους σου σε κινητήρια δύναμη προόδου, σε ξυπνητήρι εκπληρώσεων – Εκμάθηση της τεχνικής «Φιλικός φόβος» του IslandofMan Philosophy.
 • Διδασκαλία υπερνίκησης εμποδίων του IslandofMan Philosophy – Πώς μετατρέπεις τις απειλές σε ευκαιρίες;
 • Πώς διαχειρίζεσαι τη φαντασία σου; (Τεχνικές του Φανταστικού Αρχιτέκτονα του Νου).
 • Εκμάθηση τεχνικής των 6 βημάτων αναβολής της αναβλητικότητας του IslandofMan Philosophy.
 • Πώς να βελτιώσεις την υγεία τους, να έχεις περισσότερη ενέργεια και διάθεση να ζήσεις και να δημιουργήσεις;
 • Case studies – Διερεύνηση αναγκών. Πώς διερευνώ την ανάγκη του πελάτη ώστε όχι μόνο να εκπληρώσω αλλά να ξεπεράσω τις προσδοκίες του;
 

IslandofMan Leader Trainer

Για να γίνει κάποιος IslandofMan Leader Trainer (Personal, Relationship, Leadership Trainer) θα πρέπει να ολοκληρώσει τους κύκλους training αλλά και να εκπαιδευτεί στο πώς θα διδάσκει και θα εφαρμόζει τη συγκεκριμένη φιλοσοφία η οποία, μέσα από τα βιβλία και τα σεμινάρια του Νικόλα Σμυρνάκη αλλά και τη διαδικτυακή του παρουσία, έχει εμπνεύσει και βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ως τώρα.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των τριών σταδίων απονέμεται ο τίτλος του IslandofMan Leader Trainerεγκεκριμένος από το IslandofMan Philosophy, στον οποίο εμπεριέχεται ο τίτλος του Personal, του Relationship και του Leadership Trainer, κάτι που σημαίνει ότι ο εκπαιδευόμενος έχει τις γνώσεις και φέρει τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας του οργανισμού.

Άρα μπορεί να χρησιμοποιήσει τη γνώση για να εκπαιδεύσει άτομα, ομάδες, οργανισμούς.

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα της ακαδημίας που εκπαιδεύει live ο Νικόλας Σμυρνάκης.

Γιατί να επιλέξει κάποιος το πρόγραμμα του 

IslandofMan Academy; 

 

1.  Όλοι όσοι παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα λαμβάνουν τα ευεργετικά οφέλη του IslandofMan Training που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Οι επιτυχόντες φυσικά λαμβάνουν λαμβάνουν τον τίτλο του IslandofMan Leader Trainer εγκεκριμένο από το IslandofMan Philosophy.
2.  Στην εκπαίδευση ο εν δυνάμει trainer δεν διδάσκεται απλά, αλλά κάνει πρακτική εφαρμογή των γνώσεών του με τους εκπαιδευτές του αλλά και με ανθρώπους που συμμετέχουν εθελοντικά στο πρόγραμμα.
3.  Βλέπουμε καθημερινά να ξεπηδούν στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεκάδες trainers οι οποίοι τελειώνουν ένα πρόγραμμα αλλά όπως οι ίδιοι παραδέχονται δεν νιώθουν αυτοπεποίθηση και δεν φτάνουν ποτέ κοντά στο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, δηλαδή να επιδράσουν θετικά στις ζωές των άλλων. Φυσικά ποτέ δεν το εξασκούν σαν επάγγελμα. ή αν το κάνουν, το κάνουν με πολύ μικρή επιτυχία.
4. Ακόμα και τις τεχνικές να γνωρίζει κάποιος αν δεν υπάρχει μια ομάδα να τον στηρίζει και να τον καθοδηγεί, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εκπαίδευση, είναι δύσκολο να φτάσει μακριά. Αυτό ακριβώς προσφέρουμε. Στήριξη και καθοδήγηση.
5. Συνεργαζόμαστε με μεγάλους δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς στους οποίους διδάσκουμε αρχές ηγεσίας, προσωπικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο Νικόλας ήταν ο πρώτος που έκανε σεμινάριο ηγεσίας σε ελληνικό δημόσιο νοσοκομείο.
6. Το IslandofMan training είναι αρκετά ευρύ ώστε να αφορά την επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής. Προσωπικά, συναισθηματικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Για εμάς η επιτυχία αφορά και τα επαγγελματικά-οικονομικά (Leadership, Business Training) και τα προσωπικά, συναισθηματικά (Personal Development Training, Relationship Training). Δεν τα ξεχωρίζουμε. Άλλωστε: Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία. Επιτυχημένη ζωή, σημαίνει ευτυχία.
7. Το IslandofMan Philosophy έχει δημιουργήσει ένα Κίνημα Θετικής Παρακίνησης με στόχο να φέρει στο χώρο αισθητική και καινοτομία, συνδυάζοντας την φιλοσοφία με την προσωπική ανάπτυξη.
8. Διδάσκουμε τεχνικές που έχουν άμεσο αποτέλεσμα στις ζωές των ανθρώπων και όχι απλά θεωρίες χωρίς πρακτική εφαρμογή.
9. Το www.IslandofMan.gr είναι γεμάτο από testimonials, μηνύματα ανθρώπων που έχουν αλλάξει άρδην τη ζωή τους προς το καλύτερο και αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους.
10. Ο Νικόλας έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις, έχει υπάρξει ομιλητής σε διοργάνωση TEDx και το βιβλία του είναι best sellers.
11. Όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε videos του Νικόλα Σμυρνάκη από σεμινάρια στα οποία εφαρμόζει τις τεχνικές του IslandofMan Philosophy.

12. O τίτλος του IslandofMan Leader Trainer περιλαμβάνει εκπαίδευση στο: Personal, Relationship και Leadership training.

————————

Σκεφτείτε το εξής: Ο πρώτος IslandofMan Leader Trainer, Αχιλλέας Γεωργίου, συνεργάστηκε πριν καν ολοκληρώσει το πρόγραμμα με την ομάδα του IslandofMan Philosophy. Σε λιγότερο από 1 χρόνο ήταν full time trainer και πλέον ζει κάνοντας αυτό που πάντα ονειρευόταν. Προσφέρει τις υπηρεσίες του σε δεκάδες ανθρώπους οι οποίοι καθημερινά του εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για όσα τους προσφέρει. Πλέον έχει τον τίλτο του IslandofMan Leader Trainer μια και είναι εκπαιδευτής στο IslandofMan Academy και ταυτόχρονα ανέλαβε διευθυντής της Ακαδημίας. 
Σας ευχόμαστε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για εσάς. Εμείς θα χαρούμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε, με κάθε τρόπο, να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τον σκοπό της ζωής σας.

Ετήσια συνάντηση Academy

Στους συμμετέχοντες δίνεται το προνόμιο να συμμετέχουν στην ετήσια συνάντηση των μελών της Ακαδημίας που πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο. Είναι μια συνάντηση γνωριμίας, μια ευκαιρία να συνδυάσουμε διασκέδαση και εκπαίδευση. Η εκπαίδευση  πραγματοποιείται από τον δημιουργό το IslandofMan Philosophy Νικόλα Σμυρνάκη και συμμετέχουν όλοι οι συντελεστές της Ακαδημίας, εκπαιδευτές αλλά και παλιοί και νέοι μαθητές.

Βασικό θέμα της εκπαίδευσης είναι πώς μπορεί κάποιος να εξασκήσει part time ή full time το επάγγελμα του trainer. Ποια βήματα χρειάζεται να ακολουθήσει. Παλιοί μαθητές της Ακαδημίας μοιράζονται την ιστορία τους για το πως τα κατάφεραν.

Η ζωή είναι μια σπουδή στον εαυτό μας και στις ανθρώπινες σχέσεις

Ακόμα κι αν…

Στα παραπάνω δεν έχει υπολογιστεί η δωρεάν πρόσβαση στις 2 πρώτες εκπαιδεύσεις (μπορείς να τις ξεκινήσεις αμέσως τώρα αν θέλεις).
 
Ακόμα κι αν αποφασίσεις να δοκιμάσεις μόνο αυτό, προσωπικά χαίρομαι ιδιαίτερα καθώς νιώθω ότι είμαστε συνοδοιπόροι. Θα δουλέψουμε μαζί και με κάποιον τρόπο θα συμμετέχω στην καθημερινότητά σου. Πρόκειται για μεγάλη τιμή. Η αξία αυτής της εκπαίδευσης είναι τεράστια όχι γιατί κοστίζει πολλά αλλά γιατί είναι ανεκτίμητο το αποτέλεσμα που μπορεί να φέρει στη ζωή σου.
 
Δεν υπάρχει ποσό να κοστολογήσει την καταπολέμηση της αναβλητικότητας και στην αντιμετώπιση των φόβων μας.
 
Θα χαρώ πολύ να ακούσω την δική σου ιστορία ή να σε γνωρίσω από κοντά κάποια στιγμή και να μοιραστείς μαζί μου τις σπουδαίες ανακαλύψεις που έκανες μέσα από αυτό το πρόγραμμα.
 
Πάτησε λοιπόν το κουμπί δεξιά και παρακολούθησε το πρώτο βίντεο.
 
Την αγάπη μου
Νικόλας

Χρόνος που δεν είναι ποτισμένος με αγάπη και πρόοδο είναι χαμένος χρόνος

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

 • 2 Μαθήματα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα