#IdealYou – E-learning πρόγραμμα (workshop) με τον Νικόλα Σμυρνάκη – Δωρεάν το 1ο μάθημα

Διάρκεια: 10 ώρες Εφαρμόζοντας τις δοκιμασμένες τεχνικές του IslandofMan Philosophy θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στον σκοπό της ζωής σας, να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας, να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, να αναβάλλετε την αναβλητικότητά σας, να έρθετε πιο κοντά στα όνειρά σας. Να αποκτήσετε όσα εργαλεία χρειάζεστε για να σχεδιάσετε τη ζωή που επιθυμείτε. Το μόνο που μένει μετά είναι να τηρήσετε το σχέδιό σας.
  •  Θα ήθελες να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία;
  •  Να σχεδιάσεις τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν;
  •  Θα ήθελες να φτάσεις κοντά ή να ανακαλύψεις τον σκοπό της ζωής σου;
  •  Να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου;
  •  Nα αντιμετωπίσεις τους φόβους σου;
  •  Να μετατρέψεις τα εμπόδια σε ευκαιρίες και συμμάχους σου;
  •  Να αναβάλεις την αναβλητικότητά σου;
  •  Να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου;
  •  Να έρθεις πιο κοντά στον ιδανικό σου εαυτό, εκείνον που έχει όλες τις απαντήσεις για όσα σε απασχολούν;
 

Να βιώσεις την μεγαλύτερη επιτυχία όλων;
Η μεγαλύτερη επιτυχία είναι η ευτυχία!

Στο e-learning #IdealYou θα διδαχθείς τις στρατηγικές για να πετύχεις όλα τα παραπάνω.

 Το e-learning #IdealYou είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του πολύ πετυχημένου σεμιναρίου «Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός»’ το οποίο έφερε απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα σε εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι  έμαθαν πως να επηρεάζουν θετικά τον εαυτό τους, τους άλλους, τη ζωή τους

Σκηνές από προηγούμενα σεμινάρια

Η σκηνή που η Φρόσω αποφασίζει να πραγματοποιήσει ένα όνειρο 23 ετών
και το αποτέλεσμα 6 μήνες μετά

 Μήπως φοβάσαι τις αλλαγές;
Η περίπτωση της Κατερίνας


Μήνυμα της Κατερίνας μετά το σεμινάριο: 

Γεια σας, είμαι η Κατερίνα στο video. Ή μάλλον τώρα πια δεν είμαι η ίδια Κατερίνα. 6 μήνες μετά από τη σκηνή που βλέπετε άλλαξα τόπο διαμονής, σπίτι, δουλειά, με μεγάλο ρίσκο και ξεκίνησα να αλλάζω τον τρόπο που αγαπώ τον σύντροφό μου. Νικόλα εσύ το είπες κι εγώ το έκανα. Μόνο επιτυχίες ακολούθησαν κι ακολουθούν. Είμαι ευτυχισμένη… Νικόλα ευχαριστώ, νιώθω ευγνωμοσύνη. Απλά ξεκινήστε από κάπου κι ό,τι έρχεται σίγουρα είναι για καλό…..
❤❤❤

Όταν αναπτύσσεσαι εσύ, αναπτύσσονται τα πάντα γύρω σου.

Νικόλας Σμυρνάκης

 
 
 

✔ Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο και βεβαίωση παρακολούθησης.

Τι θα κερδίσεις:

Μέσα από την μοναδική εμπειρία του e-learning «#IdealYou» θα λάβεις γνώσεις, θα μάθεις τεχνικές, θα συμμετέχεις σε βιωματικές ασκήσεις (workshop) με στόχο: 

✔ Να έρθεις πιο κοντά ή να ανακαλύψεις τον σκοπό της ζωής σου.
✔ Να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.
✔ Να συνειδητοποιήσεις γιατί μέχρι τώρα δεν είσαι εκεί που θέλεις και να δημιουργήσεις ενδυναμωτικές ιστορίες στο μυαλό σου που θα σου επιτρέψουν να φτάσεις εκεί που πραγματικά επιθυμείς.
✔ Να ανακαλύψεις το «πραγματικό εγώ» σου και έπειτα τον «ιδανικό εαυτό» σου. Έπειτα να δημιουργήσεις ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης για το πώς θα φτάσεις να γίνεις ο ιδανικός σου εαυτός.
✔ Να μετατρέπεις τα εμπόδια σε ευκαιρίες και το φόβο σε σύμμαχο.
✔ Να φτάσεις να ικανοποιείς τις βασικές και ανώτερες ανάγκες σου κάθε μέρα ώστε να νιώθεις πραγματικά ευτυχισμένος.
✔ Να ελέγχεις συνειδητά τις αρνητικές σου σκέψεις. Να δημιουργείς τις σκέψεις που σε πάνε στην πρόοδο, που σε κάνουν χαρούμενο. Ελέγχοντας τις σκέψεις σου, ελέγχεις τα συναισθήματά σου, ελέγχεις τις πράξεις σου, ελέγχεις τη ζωή σου.
✔ Να προγραμματίσεις το μυαλό σου για να ελκύσει οικονομικά αποτελέσματα, νίκες, επιτυχία, ευτυχία.
✔ Να αναβάλεις μια και για πάντα την αναβλητικότητά σου, ένα από τα βασικότερα συστατικά αποτυχίας και δυστυχίας.
✔ Να χρησιμοποιείς τις λέξεις και το σώμα σου για να αλλάξεις την ψυχολογία σου, να ελέγξεις τις σκέψεις σου για να ανεβάσεις την ενέργειά σου.
✔ Να θέσεις στόχους που σε κάνουν χαρούμενο / η, να μάθεις πώς να τους πετυχαίνεις και πώς να χαίρεσαι την πορεία προς αυτούς.
✔ Να ελκύσεις αξιόλογους ανθρώπους κοντά σου και να μάθεις πώς να αποφύγεις ή να βγάλεις από τη ζωή σου τους “τοξικούς” ανθρώπους.
✔ Να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου, την οικογένεια σου, τους φίλους σου, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους γύρω σου;
✔ Να παρακινηθείς σε τέτοιο βαθμό που μετά το σεμινάριο να θέλεις να αναλάβεις άμεση δράση που θα αυξήσει άμεσα και αισθητά τα αποτελέσματά σου από την επόμενη κιόλας ημέρα.

Απευθύνεται σε:

⁃      Κάθε άνθρωπο που επιθυμεί προσωπική, οικογενειακή ευτυχία, συναισθηματική ισορροπία και επαγγελματική επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία που βίωσα παρακολουθώντας  το σεμινάριο από έναν τόσο γενναιόδωρο δάσκαλο που φύτεψε υπέροχους σπόρους και τους πότισε με πολλή αγάπη. 


Τάκης Ζαχαράτος, Showman , Performer, Entertainer

 

Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη.
 
Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός
 
 
 
 
 
Το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» συμβάλλει στην βιβλιογραφία της προσωπικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης κάτι που είναι προϋπόθεση για να ζήσουμε καλά σε αυτή τη ζωή και να μην μείνουμε με την πίκρα των ανεκπλήρωτων ονείρων. 
 
Δημήτρης Μπουραντάς – Πρύτανης του New York College
 
 
 
 
 
Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
 
Γιώργος Χειμωνέτος – Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής
 
 
 
 
 Δηλώνω διαχρονικά από τις μεγαλύτερες fan σου αγαπημένε μου Νικόλα Σμυρνάκη!
 

 
Βίκυ Αγγελική Χατζή
Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια
 
 
 
 
Ξεκινήσαμε με το Νικόλα συνεδρίες σε μία καμπή της ζωής μου αφού είχα μόλις παντρευτεί και ξεκίναγα πλέον να δημιουργώ το δικό μου σπιτικό. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε να χτίσω το σπιτικό μου με γερές και σωστές βάσεις.
 

 
Διογένης Βενετόπουλος

Partner Vice President Sales at Variety Cruises (Υacht cruise lines)

 
 
Ο Νικόλας ήταν για εμένα μια πηγή έμπνευσης και δεν λειτούργησε μόνο ως μέντορας αλλά και ως φίλος γιατί πίναμε τον καφέ μας και τα λέγαμε! Ανακαλύψαμε παρέα τα στοιχεία που χρειάζομαι για να νιώθω ευτυχισμένη, ταξιδέψαμε παρέα στο παρελθόν και στο μέλλον του ιδανικού μου εαυτού, κλάψαμε και γελάσαμε! Κάθε session ήταν διαφορετικό, γεμάτο γνώση, ιδέες, έμπνευση και δεν μπορώ να ξεχάσω τους νέους κόσμους που μου άνοιξε για την ζωή… 
 

Aγγέλα Ανθουλάκη

Co-Founder & Head of Human Resources and Culture Enartia Group of Brands Papaki.gr

 
Ο Νικόλας, μέσω της αγάπης για το συνάνθρωπο του και με δύναμη τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό που τον χαρακτηρίζει, καταφέρνει με ένα όμορφο τρόπο, να εμπνεύσει και να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική ανάπτυξη.
 

 
Χρίστος Χρίστου
Επικεφαλής Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών Cyta
 
Αγαπημένε μου Νικόλα κρατάω τις κουβέντες μας σαν φυλακτό σφικτά με τα χέρια της καρδιάς. Βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό μέσα από τα sessions μας… Έμαθα να εξωτερικεύω τις δυνάμεις μου, να κάνω υπομονή να επιμένω για το όνειρο και να μην σταματώ ποτέ. Έμαθα να γίνομαι σύμμαχος και να δένω τη γροθιά  μου με τον μέσα μου κόσμο, να γίνομαι ένα, σώμα και ψυχή. Εκτός από τις καθημερινές νίκες και τις μικρές ανάσες επιτυχίας που βιώνω καθημερινά σαν άνθρωπος, και προπάντον σαν καλλιτέχνης, σήμερα γιορτάζω μια τεράστια νίκη! Ανταμείφθηκα! Το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο ‘’Never Again’’ έγινε νούμερο 1 στα iTunes charts σε λιγότερο από δώδεκα ώρες και μετά ακολούθησαν και αλλά τρία μου τραγούδια. Είχα κατακτήσει τις πρώτες τέσσερις θέσεις στα iTunes charts σε λιγότερο από 48 ώρες. Δυνατέ άνθρωπε, δάσκαλε, φίλε, αδελφέ.  Σε ευχαριστώ για τις αλήθειες μας και τη σκληρή δουλειά.
 
Chris Andre
Singer – Songwriter – Perfomer
 
Ο Νικόλας μπαίνει στα παπούτσια σου, χωρίς να σε κρίνει, σε παίρνει από το χέρι και σε πηγαίνει παρακάτω. Μετά σου δίνει τροφή για σκέψη και με λόγο αληθινό, σε αφήνει ελεύθερο να προχωρήσεις, να εξελιχθείς και να δεις πώς είναι τα πράγματα από ένα διαφορετικό πρίσμα κερδίζοντας σου χρόνο από ενδεχόμενες λακκουβίτσες της ζωής. 


Μαρία Γεωργάκαινα, Ραδιοφωνική παραγωγός

 
Δέκα μήνες πριν βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης. Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση, τη www.happysmallhotels.gr. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας.
 
Εύα Θεοφάνους, ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels
 
 
 
 
 
 

Το ποσοστό του εισοδήματος που θα επενδύσετε στον εαυτό σας αντανακλά πόσο αξιολογείτε τον εαυτό σας

Joseph O’ Connor – John Seymour

Δείτε σε αυτό το testimonial video τι λένε άνθρωποι που ήταν σε προηγούμενα σεμινάρια για την εμπειρία τους.

 

 

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) αποτελείται από ένα σύνολο αρχών, αξιών, γνώσεων που οδηγούν στην εκπλήρωση ενός ανώτερου σκοπού ζωής. Ενός σκοπού που συμπεριλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους αλλά είναι μεγαλύτερος από τον κάθε άνθρωπο που τον συνιστά. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης που εμπεριέχει ιδέες και γνώσεις που οδηγούν στην προσωπική ανάπτυξη, την πρόοδο, την αγάπη, την πληρότητα, την αλήθεια. Στην μεγαλύτερη επιτυχία όλων. Την ευτυχία.

Το ΝηΣί συμβολίζει τις αρχές, τις αξίες και τις γνώσεις και ο Άνθρωπος πάνω σε αυτό συμβολίζει όσους ενστερνίζονται, διαδίδουν, συνδημιουργούν την συγκεκριμένη φιλοσοφία και εμπνέουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί, δημιουργός της οποίας είναι ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης, σκοπό έχει να αποτελέσει ένα Κίνημα που θα βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί.

Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε με τα μάτια.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε άλλο, γιατί όλα τα ‘χουν δει.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι όλα τα ‘χουν δει γιατί μέσα τους κοιτάξανε.

235463758

Όποια σελίδα και αν γυρίσεις στο βιβλίο του Νικόλα “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” βρίσκεις κάτι σωστό. Είναι κάτι μαγικό. Με προχωράει παραπέρα σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

Ηλιάνα Χαραλάμπους
Ιδιοκτήτρια – Marketing Manager εταιρίας Mindy

Ρωτώντας πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου, βρέθηκα να δεσμεύομαι να κάνω τη πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, ένα όνειρο 13 χρόνων, που ανέβαλλα λόγο ανασφαλειών και μέσα σε ενάμιση μήνα έκλεισα χώρο, ημερομηνίες και βλέπω το όνειρο μου να παίρνει σάρκα και οστά! Σας ευχαριστώ. Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.
Φρόσω Ανδρέου
Ζωγράφος – Εικαστικός

 

Γεύση από προηγούμενα σεμινάρια. Δείτε το video:

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο του workshop και βεβαίωση παρακολούθησης.

Η κατοχύρωση θέσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμά μας συνιστά ταυτόχρονη αποδοχή των όρων.

(δείτε τη πολιτική ακύρωσης εδώ)

(δείτε τους όρους εδώ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Ελλάδα) 0030 6948257557 (Κύπρος) 00357 99140329
Email: info@islandofman.gr

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • 1 Μάθημα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα