Τα μυστικά του Public Speaker

Έχεις μιλήσει σε κοινό άνω του ενός ατόμου; Αν ναι είσαι ήδη δημόσιος ομιλητής. Κι όμως ο φόβος της δημόσιας έκθεσης παρομοιάζεται με το φόβο του θανάτου. Κάποιοι άνθρωποι προτιμούν να «πεθάνουν» από το μιλήσουν δημόσια.

Οι σωστά συνδυασμένες λέξεις εμπνέουν λαούς, ανεβάζουν ή κατεβάζουν κυβερνήσεις, μπορούν να κάνουν κάποιον να σε ερωτευτεί παράφορα ή να ξεκινήσουν έναν πόλεμο.
Νικόλας Σμυρνάκης

✅ Ποια είναι τα μυστικά του ικανού Public Speaker;
✅ Είναι υπερεκτιμημένες οι λέξεις στη δημόσια ομιλία;
✅ Ποιοι άλλοι παράγοντες είναι σημαντικοί;
✅ Πώς αντιμετωπίζει ο ομιλητής το φόβο και το άγχος του;
Στην αρχαία Ελλάδα ο ικανός δημόσιος ομιλητής ήταν εξαιρετικά σεβαστό πρόσωπο.
Ο Σωκράτης θεωρούσε τον προφορικό λόγο ανώτερο από τον γραπτό.

Από τότε που ανακαλύφθηκε ο λόγος, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις λέξεις, σε συνδυασμό με μη λεκτικά μηνύματα, για να:
✅ μεταφέρουν σκέψεις και συναισθήματα.
✅ να επικοινωνήσουν, να πείσουν, να εκφραστούν.
✅ να λύσουν τις διαφορές τους.

 
 
 
 

 

 

Ο ικανός δημόσιος ομιλητής μπορεί να αποκτήσει ασύλληπτη επιδραστικότητα και να φτάσει σε αδιανόητες κορυφές σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.
 
Είναι άξιος θαυμασμού. Και εκείνον που θαυμάζουμε τον εμπιστευόμαστε, τον ερωτευόμαστε, τον θέλουμε για φίλο, για σύντροφο, για συνεργάτη.
 
Η δημόσια ομιλία,οπότε, επηρεάζει τη ζωή μας σε όλα τα επίπεδα: συναισθηματικό, συντροφικό, φιλικό, επαγγελματικό, οικονομικό.
Αν το παρατηρήσεις όλοι θέλουν να γίνουν ομιλητές. 
Δεν είναι τυχαίο ότι σπουδαίοι καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, πολύ πετυχημένοι άνθρωποι, από ένα σημείο και πέρα μιλάνε για το πώς τα κατάφεραν. 

Αυτό το υπέροχο συναίσθημα αναζητάς κι εσύ όταν δίνεις στους φίλους σου συμβουλές. Όταν προσφέρεις γνώση και αξία καλύπτεις σχεδόν όλες τις ανάγκες σου. Και όταν καλύπτεις όλες ή τις περισσότερες ανάγκες σου νιώθεις χαρούμενος. 
«Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.
 
Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.
 
Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες. 
 
Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy η οποία προσφέρει μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα για την υποστήριξη παιδιών, γονιών/φροντιστών και εκπαιδευτικών. 
 
Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • 1 Μάθημα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα