The Truth (inside you) – (e-learning program) με τον Νικόλα Σμυρνάκη

Διάρκεια: 12 ώρες Όλοι έχουμε ανάγκη να αναδείξουμε την Αλήθεια που κρύβουμε μέσα μας.
Να σταματήσουμε να παίζουμε με πειστικότητα ρόλους που μας ανέθεσαν και δεν διαλέξαμε.
 
Άλλωστε, ο μόνος τρόπος για να αρέσουμε σε όλους είναι να μην αρέσουμε στον εαυτό μας.
 

120€ 35€

✔ Το workshop The Truth (inside you) είναι βασισμένο στο βιβλίο «Η Αλήθεια» (ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες) (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ)
✔ Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο του workshop.

«Πραγματικά ελεύθερος είσαι όταν δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα σε κανέναν».
 
Ψάξε, βρες, αποδέξου, έκφρασε την Αλήθεια μέσα σου.
Μόνο τότε θα απελευθερωθείς από τη φυλακή της γνώμης των άλλων.
Νικόλας Σμυρνάκης

«Να είσαι ο εαυτός σου, αυθεντικός», «κοιτά να δεις αυτή δεν τραγουδάει απλά βγάζει ψυχή και συναίσθημα», «βρες αυτό που αγαπάς», «έχουμε χάσει την ουσία της ζωής», «τον εμπιστεύομαι. είναι αληθινός», «θα πάω ένα ταξίδι να βρω τον εαυτό μου», «ακολούθησε το ένστικτο σου, την καρδιά σου», «αυτή η ταινία είναι καλογυρισμένη. Οι χαρακτήρες είναι αληθοφανείς», «θέλω να εξομολογηθώ ώστε να εξιλεωθώ». 

Ποια είναι η κοινή συνιστώσα σε όλα αυτά; Η Αλήθεια!

Λίγοι ψάχνουν, ακόμα πιο λίγοι βρίσκουν, λιγότεροι αποδέχονται και ακόμα πιο λίγοι εκφράζουν την Αλήθεια μέσα σου. Μόνο τότε απελευθερώνεται κάποιος από τη φυλακή της γνώμης των άλλων.

Όλοι αυτό ψάχνουμε. Την αυθεντικότητα. Μέσα μας αλλά και στους άλλους. 

Να απελευθερωθούμε από την ανάγκη να παίξουμε με πειστικότητα ψεύτικους ρόλους. Ρόλους που μας ανέθεσαν και δεν διαλέξαμε. Όποιος εντοπίσει την Αλήθεια ξεφορτώνεται μια για πάντα τον φόβο. 

Και δεν υπάρχει «σύστημα» ή άνθρωπος που να μπορεί να τιθασεύσει μια «άφοβη», δηλαδή ελεύθερη, ψυχή, ακόμα κι αν φυλακίσει ισόβια το σώμα, ακόμα κι αν το σκοτώσει. 

Και στην Αλήθεια φτάνεις όταν γνωρίσεις τις  8 Ανάγκες σου. Αυτές είναι η πυξίδα. Μέσα από αυτές βρίσκεις τη δουλειά που θέλεις να κάνεις, τους ανθρώπους που επιθυμείς να έχεις δίπλα σου, τον τρόπο που θέλεις να εκφράζεσαι στη ζωή σου, τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Μέσα από αυτές απελευθερώνεις την αυθεντικότητά σου. 

Ο αληθινός εαυτός μας είναι ο χειρότερος εχθρός ενός συστήματος που μας θέλει σε διαρκή ύπνωση και καταστολή, είτε είναι ένας σύντροφος, κάποιοι συγγενείς, συγκεκριμένα συμφέροντα, μια δουλειά, μια πεποίθηση ή ο ίδιος μας ο εαυτός.

Το μυστικό πίσω από την αδιανόητη επιδραστικότητα

Μεγάλοι καλλιτέχνες, επιστήμονες, ηγέτες άγγιξαν τις αλήθειες μεγάλης μερίδας ανθρώπων. Πώς; Ανακάλυψαν καθολικές αλήθειες. Ο Ιησούς, οι Beatles, οι Queen, ο Michael Jackson, ο Elvis Presley, ο Martin Luther King, o Πικάσο, ο Lεονάρντο Nταβίντσι αυτό ακριβώς έκαναν. Γι’ αυτό έφτασαν σε τόσο πολύ κόσμο. 

Χρησιμοποιώντας μουσικές, νότες, με λέξεις, με στίχους, με πινέλα είπαν αυτό που δεν είχε ειπωθεί ως τότε αλλά υπήρχε στην καρδιά και στο μυαλό του κόσμου. Είπαν με άλλα λόγια εκείνα που όλοι θα ήθελαν να εκφράσουν. 

Η απάντηση σε κάθε ερώτηση είναι η Αλήθεια.
Νικόλας Σμυρνάκης

Εσύ, θα ήθελες

✔ να απελευθερώσεις την αυθεντικότητά σου;
✔ να μετατρέψεις την Αλήθεια σου σε λόγια, προϊόν, υπηρεσία, προσφορά, δραστηριότητα, πράξεις.
✔ να την μοιράσεις στους ανθρώπους;
✔ να ελευθερωθείς από τη φυλακή της γνώμης των άλλων; 
✔ να σχεδιάσεις τη ζωή που θέλεις να ζήσεις;
✔ να φτάσεις κοντά ή να ανακαλύψεις τον σκοπό της ζωής σου;
✔ να μετατρέψεις τα εμπόδια σε ευκαιρίες και συμμάχους σου;
✔ να αναβάλεις την αναβλητικότητά σου;
✔ να πετύχεις τα όνειρα και τους στόχους σου;

✔ να έρθεις πιο κοντά στο πραγματικό σου εγώ, στον ιδανικό σου εαυτό, εκείνον που έχει όλες τις απαντήσεις για όσα σε απασχολούν;

Αλήθεια σημαίνει:

✔ αυθεντικότητα και αβίαστη έκφραση της.
✔ γνώση των στόχων σου
✔ γνώση του
 σκοπού της ζωής σου
✔ γνώση των 8 αναγκών σου και πώς να τις εκπληρώνεις παραγωγικά.

Αυτά είναι η βάση για να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να φτάσεις στο δικό σου Μετα-επίπεδο:
Το σημείο στο οποίο έχεις ξεφύγει από τον μέσο όρο, εκπλήσσεις θετικά τον εαυτό σου και τους άλλους και το αποτέλεσμα των πράξεών σου ξεπερνά τις προσδοκίες τις δικές σου αλλά και των ανθρώπων γύρω σου.

Όλο το workshop είναι δομημένο πάνω στις 8 ανθρώπινες ανάγκες της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί. Δεν θα διδαχθείς απλά τις 8 ανάγκες, αλλά μέσα από συγκεκριμένες ασκήσεις θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις ώστε να κάνεις τις πράξεις που θα σε οδηγήσουν στην Πρόοδο, στην Αγάπη και στην Πληρότητα. Στη μεγαλύτερη επιτυχία, που δεν είναι άλλη από την ευτυχία.

Η αξία ενός ανθρώπου μετριέται με το πόση αλήθεια μπορεί να σηκώσει.
Φρίντριχ Νίτσε

Γιατί οι 8 Ανθρώπινες Ανάγκες έχουν εφαρμογή σε κάθε πτυχή της ζωής μας;

 • Αυτογνωσία: Γνωρίζοντας και κατανοώντας τις ανάγκες μας, γνωρίζουμε και καταλαβαίνουμε ποιοι είμαστε, τι πραγματικά επιθυμούμε.
 • Ευτυχία: Εκπληρώνοντας τις ανάγκες μας, αυξάνουμε το επίπεδο ευτυχίας μας.
 • Σχέσεις: Μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις με σύντροφο, οικογένεια, παιδιά, φίλους. Αρκεί να διερευνήσουμε τις ανάγκες τους κι έπειτα να τις εκπληρώσουμε.
 • Επιτυχία: Αν, στην ίδια λογική, διερευνήσουμε τις ανάγκες των συνεργατών, πελατών, εργοδοτών μας και τις ικανοποιήσουμε, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε σε επαγγελματικό επίπεδο.
 • Ηγεσία: Επηρεάζουν την ηγετική μας υπόσταση, γιατί ασκούμε μεγαλύτερη θετική επίδραση στους γύρω μας.
 • Αποφάσεις: Μας οδηγούν στη σωστή λήψη αποφάσεων. Για να λάβουμε μια απόφαση έναντι μιας άλλης, αρκεί να αναρωτηθούμε ποια από τις δύο θα μας επιτρέψει να ικανοποιήσουμε περισσότερες ανάγκες, και ειδικά τις τρεις ανώτερες.
 • Πωλήσεις: Αυξάνουμε τα αποτελέσματά μας όταν μπούμε συνειδητά στη διαδικασία να διερευνήσουμε ποια ανάγκη είναι πιο σημαντική για κάθε άνθρωπο. Έπειτα, αν αυτό είναι εφικτό, και πάντα με ειλικρίνεια, συνδέουμε το προϊόν ή την υπηρεσία μας με την ικανοποίηση της συγκεκριμένης ανάγκης.
 • Αλλαγή συνηθειών: Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες που κρύβονται πίσω από μια αρνητική συμπεριφορά, μια κακή συνήθεια, μπορούμε να βρούμε ένα ή περισσότερα υποκατάστατα που μας οδηγούν στην πρόοδο, ώστε να εκπληρώσουμε τις ίδιες ανάγκες, αυτή τη φορά, όμως, με παραγωγικό τρόπο.
 • Αντιμετώπιση αναβλητικότητας: Γίνονται αρωγοί στην «αναβολή» της αναβλητικότητάς μας, καθώς συνήθως αναβάλλουμε εκείνα που δεν έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε συνειδητά με όλες τις ανάγκες μας.
Στο workshop The Truth (inside you) θα διδαχθείς τις στρατηγικές για να πετύχεις όλα τα παραπάνω.

Είναι βασισμένο στο βιβλίο «Η Αλήθεια» (ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες) (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ)
 
Το συγκεκριμένο workshop είναι μια αναβαθμισμένη εκδοχή του πολύ πετυχημένου σεμιναρίου «Γίνε ο ιδανικός σου εαυτός» ( IdealYou) τα οποίο έφερε απτά, μετρήσιμα αποτελέσματα σε εκατοντάδες ανθρώπους οι οποίοι έμαθαν πως να επηρεάζουν θετικά τον εαυτό τους, τους άλλους, τη ζωή τους

Η α-λήθεια αποτελεί το αντίθετο της λήθης. Γι’ αυτό όποιος ζει βολεμένος στο ψέμα έχει πέσει σε λήθαργο, ενώ αυτός που ζει σε εγρήγορση προς αναζήτηση της αλήθειας είναι ο έξ-υπνος. Ο εκτός ύπνου!
Αγνώστου

 

 
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μοναδική εμπειρία που βίωσα παρακολουθώντας  το σεμινάριο από έναν τόσο γενναιόδωρο δάσκαλο που φύτεψε υπέροχους σπόρους και τους πότισε με πολλή αγάπη. 


Τάκης Ζαχαράτος, Showman , Performer, Entertainer

 

Για μένα αυτά που λέει ο Νικόλας αγγίζουν τα όρια της ποίησης. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει και να σου μεταδώσει πολύ μεγάλη δύναμη.
 
Γιώργος Κοψιδάς, Ηθοποιός
 
 
 
 
 
Το βιβλίο του Νικόλα Σμυρνάκη «Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου» συμβάλλει στην βιβλιογραφία της προσωπικής μας ανάπτυξης και βελτίωσης κάτι που είναι προϋπόθεση για να ζήσουμε καλά σε αυτή τη ζωή και να μην μείνουμε με την πίκρα των ανεκπλήρωτων ονείρων. 
 
Δημήτρης Μπουραντάς – Πρύτανης του New York College
 
 
 
 
 
Γνώρισα τον Νικόλα σε ένα σεμινάριο στο οποίο είδα έναν τότε άγνωστο για εμένα άνθρωπο να μου δείχνει την εξίσωση επιτυχίας. Πώς να καταπολεμήσω την αναβλητικότητα και αυτό που έκανα στον αθλητισμό να συνεχίσω να το κάνω στην οικογένειά μου, στο επάγγελμά μου.
 
Γιώργος Χειμωνέτος – Ολυμπιονίκης, παγκόσμιος πρωταθλητής
 
 
 
 
 Δηλώνω διαχρονικά από τις μεγαλύτερες fan σου αγαπημένε μου Νικόλα Σμυρνάκη!
 

 
Βίκυ Αγγελική Χατζή
Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια
 
 
 
 
Ξεκινήσαμε με το Νικόλα συνεδρίες σε μία καμπή της ζωής μου αφού είχα μόλις παντρευτεί και ξεκίναγα πλέον να δημιουργώ το δικό μου σπιτικό. Θέλω να τον ευχαριστήσω που με βοήθησε να χτίσω το σπιτικό μου με γερές και σωστές βάσεις.
 

 
Διογένης Βενετόπουλος

Partner Vice President Sales at Variety Cruises (Υacht cruise lines)

 
 
Ο Νικόλας ήταν για εμένα μια πηγή έμπνευσης και δεν λειτούργησε μόνο ως μέντορας αλλά και ως φίλος γιατί πίναμε τον καφέ μας και τα λέγαμε! Ανακαλύψαμε παρέα τα στοιχεία που χρειάζομαι για να νιώθω ευτυχισμένη, ταξιδέψαμε παρέα στο παρελθόν και στο μέλλον του ιδανικού μου εαυτού, κλάψαμε και γελάσαμε! Κάθε session ήταν διαφορετικό, γεμάτο γνώση, ιδέες, έμπνευση και δεν μπορώ να ξεχάσω τους νέους κόσμους που μου άνοιξε για την ζωή… 
 

Aγγέλα Ανθουλάκη

Co-Founder & Head of Human Resources and Culture Enartia Group of Brands Papaki.gr

 
Ο Νικόλας, μέσω της αγάπης για το συνάνθρωπο του και με δύναμη τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό που τον χαρακτηρίζει, καταφέρνει με ένα όμορφο τρόπο, να εμπνεύσει και να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική ανάπτυξη.
 

 
Χρίστος Χρίστου
Επικεφαλής Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών Cyta
 
Αγαπημένε μου Νικόλα κρατάω τις κουβέντες μας σαν φυλακτό σφικτά με τα χέρια της καρδιάς. Βρήκα τον πραγματικό μου εαυτό μέσα από τα sessions μας… Έμαθα να εξωτερικεύω τις δυνάμεις μου, να κάνω υπομονή να επιμένω για το όνειρο και να μην σταματώ ποτέ. Έμαθα να γίνομαι σύμμαχος και να δένω τη γροθιά  μου με τον μέσα μου κόσμο, να γίνομαι ένα, σώμα και ψυχή. Εκτός από τις καθημερινές νίκες και τις μικρές ανάσες επιτυχίας που βιώνω καθημερινά σαν άνθρωπος, και προπάντον σαν καλλιτέχνης, σήμερα γιορτάζω μια τεράστια νίκη! Ανταμείφθηκα! Το καινούριο μου τραγούδι με τίτλο ‘’Never Again’’ έγινε νούμερο 1 στα iTunes charts σε λιγότερο από δώδεκα ώρες και μετά ακολούθησαν και αλλά τρία μου τραγούδια. Είχα κατακτήσει τις πρώτες τέσσερις θέσεις στα iTunes charts σε λιγότερο από 48 ώρες. Δυνατέ άνθρωπε, δάσκαλε, φίλε, αδελφέ.  Σε ευχαριστώ για τις αλήθειες μας και τη σκληρή δουλειά.
 
Chris Andre
Singer – Songwriter – Perfomer
 
Ο Νικόλας μπαίνει στα παπούτσια σου, χωρίς να σε κρίνει, σε παίρνει από το χέρι και σε πηγαίνει παρακάτω. Μετά σου δίνει τροφή για σκέψη και με λόγο αληθινό, σε αφήνει ελεύθερο να προχωρήσεις, να εξελιχθείς και να δεις πώς είναι τα πράγματα από ένα διαφορετικό πρίσμα κερδίζοντας σου χρόνο από ενδεχόμενες λακκουβίτσες της ζωής. 


Μαρία Γεωργάκαινα, Ραδιοφωνική παραγωγός

 
Δέκα μήνες πριν βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης. Σήμερα, έχω μια νέα επιτυχημένη επιχείρηση, τη www.happysmallhotels.gr. Προλαβαίνω και τη διευθύνω, απολαμβάνοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη των πελατών μου που με συστήνουν διαρκώς σε νέους και μεγαλώνοντας ένα κοριτσάκι με πολλή αγάπη και υπομονή, διατηρώντας μια όμορφη οικογένεια, κάτι το οποίο έμοιαζε σχεδόν αδύνατον μέχρι να αποφασίσω να κάνω αυτό που μου πρότεινε ο Νικόλας.
 
Εύα Θεοφάνους, ιδιοκτήτρια Happy Small Hotels
 
 
 
 
 
 

Το ποσοστό του εισοδήματος που θα επενδύσετε στον εαυτό σας αντανακλά πόσο αξιολογείτε τον εαυτό σας

Joseph O’ Connor – John Seymour

Δείτε σε αυτό το testimonial video τι λένε άνθρωποι που ήταν σε προηγούμενα σεμινάρια για την εμπειρία τους.

 

Ας γνωριστούμε καλύτερα

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

Η φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy) αποτελείται από ένα σύνολο αρχών, αξιών, γνώσεων που οδηγούν στην εκπλήρωση ενός ανώτερου σκοπού ζωής. Ενός σκοπού που συμπεριλαμβάνει κι άλλους ανθρώπους αλλά είναι μεγαλύτερος από τον κάθε άνθρωπο που τον συνιστά. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης που εμπεριέχει ιδέες και γνώσεις που οδηγούν στην προσωπική ανάπτυξη, την πρόοδο, την αγάπη, την πληρότητα, την αλήθεια. Στην μεγαλύτερη επιτυχία όλων. Την ευτυχία.

Το ΝηΣί συμβολίζει τις αρχές, τις αξίες και τις γνώσεις και ο Άνθρωπος πάνω σε αυτό συμβολίζει όσους ενστερνίζονται, διαδίδουν, συνδημιουργούν την συγκεκριμένη φιλοσοφία και εμπνέουν και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Η φιλοσοφία του Ανθρώπου στο ΝηΣί, δημιουργός της οποίας είναι ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης,σκοπό έχει να αποτελέσει ένα Κίνημα που θα βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό της ζωής τους και να τους εξοπλίσει με ό,τι μέσα χρειάζονται για να το πραγματοποιήσουν. Να αποτελέσει μια παγκόσμια οικογένεια όπου όλοι θα νιώθουν ότι έχουν μια ξεχωριστή θέση. Επιτυχημένοι, ευτυχισμένοι, αγαπημένοι, καλύτεροι άνθρωποι που δημιουργούν έναν, στα μάτια πολλών, ουτοπικό κόσμο. Άνθρωποι… στο ΝηΣί.

Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε με τα μάτια.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι δεν κοιτούνε άλλο, γιατί όλα τα ‘χουν δει.
Στο ΝηΣί του Aνθρώπου οι άνθρωποι όλα τα ‘χουν δει γιατί μέσα τους κοιτάξανε.

235463758

Όποια σελίδα και αν γυρίσεις στο βιβλίο του Νικόλα “Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου” βρίσκεις κάτι σωστό. Είναι κάτι μαγικό. Με προχωράει παραπέρα σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία.

Ηλιάνα Χαραλάμπους
Ιδιοκτήτρια – Marketing Manager εταιρίας Mindy

Ρωτώντας πώς μπορώ να αυξήσω το εισόδημα μου, βρέθηκα να δεσμεύομαι να κάνω τη πρώτη μου ατομική έκθεση ζωγραφικής, ένα όνειρο 13 χρόνων, που ανέβαλλα λόγο ανασφαλειών και μέσα σε ενάμιση μήνα έκλεισα χώρο, ημερομηνίες και βλέπω το όνειρο μου να παίρνει σάρκα και οστά! Σας ευχαριστώ. Ανυπομονώ για το επόμενο σεμινάριο.
Φρόσω Ανδρέου
Ζωγράφος – Εικαστικός

Γεύση από προηγούμενα σεμινάρια. Δείτε το video:

Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχεται το εγχειρίδιο του workshop.

Η κατοχύρωση θέσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμά μας συνιστά ταυτόχρονη αποδοχή των όρων.

(δείτε τη πολιτική ακύρωσης εδώ)

(δείτε τους όρους εδώ)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: (Ελλάδα) 0030 6948257557 (Κύπρος) 00357 99140329
Email: info@islandofman.gr

Η εκπαίδευση περιέχει:

 • 50+ Videos από live εκπαιδεύσεις του Νικόλα Σμυρνάκη (Διάρκειας 22 ωρών)
 • Online ασκήσεις βασισμένες στις τεχνικές που αναφέρονται στην εκπαίδευση.
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

 • 8 Μαθήματα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα