Αύξηση αυτοπεποίθησης

Μέσα από videos του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς «Τεχνικές αύξησης αυτοπεποίθησης» του IslandofMan Philosophy.

20€ 9€

Μέσα από βίντεος του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς «Τεχνικές αύξησης αυτοπεποίθησης» του IslandofMan Philosophy. Στόχος της  εκπαίδευσης είναι:

  • Να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ανεκμετάλλευτες δυνάμεις μέσα σου και με τη συστηματική χρήση της τεχνικής που θα διδαχθείς, να μάθεις πώς να τις αξιοποιήσεις.
  • Να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.
  • Να αλλάζεις καθημερινά την ψυχολογία σου και τα επίπεδα της ενέργειάς σου, άρα και τις πράξεις σου και τα αποτελέσματά σου.

Η εφαρμογή της γνώσης της συγκεκριμένης εκπαίδευσης αποτελεί το πρώτο βήμα στην προσπάθειά σου να ανακτήσεις την πίστη στον εαυτό σου και στα όνειρά σου και να κινητοποιηθείς προς αυτά.

Η εκπαίδευση περιέχει:

  • 2 Videos από live εκπαιδεύσεις του Νικόλα Σμυρνάκη (Διάρκειας 1 ώρας)
  • Online ασκήσεις βασισμένες στις τεχνικές που αναφέρονται στην εκπαίδευση.

Το τι μπορείς και τι όχι δεν εξαρτάται από τις ικανότητές σου, αλλά από τα πιστεύω σου.

  • Η ιστορία που έχεις στο μυαλό σου για σένα, καθοδηγεί τα αποτελέσματά σου, καθώς καθοδηγεί τη δράση σου.
  • Είμαστε η γνώμη των άλλων για μας. Αν πιστεύουν ότι είμαστε όμορφοι, νιώθουμε όμορφοι. Μόνο που τη γνώμη των άλλων για μας μπορούμε να την επηρεάσουμε εμείς. Αν νιώθουμε όμορφοι, φαινόμαστε όμορφοι, μας βλέπουν όμορφους, πιστεύουν ότι είμαστε όμορφοι, επιβεβαιώνουμε ότι είμαστε όμορφοι. Τελικά, είμαστε ό,τι αποφασίζουμε πως είμαστε.
  • Για να βρεθεί κάποιος στον δρόμο σου να σου πει κάτι καταπληκτικό που σε αφορά, «Είσαι όμορφος, ικανός, δημιουργικός, δυνατός, καλός, ευγενικός», πρέπει να αποφασίσεις να το πιστέψεις πρώτα εσύ. Δεν έχει σημασία αν ισχύει ή όχι, σημασία έχει να το πιστέψεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να ισχύσει κάποτε.

Αργά ή γρήγορα οι άλλοι αναγκάζονται να σε δουν, όπως εσύ βλέπεις τον εαυτό σου.

  • Σε συμφέρει να πιστέψεις ότι είσαι αυτό που θέλεις να γίνεις, ακόμα κι όταν δεν έχεις καμία απόδειξη ότι αυτό μπορεί να συμβεί.
  • Όταν μιμείσαι τη συμπεριφορά του ιδανικού σου εαυτού, μπαίνεις στην ψυχοσύνθεσή του, φτάνεις πιο κοντά στον τρόπο σκέψης του. Όταν εξασκείσαι κάθε μέρα στο να γίνεις αυτός που θέλεις να γίνεις, καταλήγεις να γίνεις εκείνος.
  • Ο σπουδαιότερος άνθρωπος στη ζωή σου είσαι εσύ.

Θέλησε.
Πίστεψε.
Γίνε.
Μπορείς.

Γίνε ο μελλοντικός σου εαυτός: Ο Νικόλας Σμυρνάκης στην εκπομπή Live με την Αντιγόνη

Γίνε λοιπόν ο εαυτός σου βελτιώνοντας τον εαυτό σου. Σου αξίζει ένας καλύτερος εσύ.

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • 2 Μαθήματα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα