Διαχείριση αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων

Μέσα από βίντεο του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς «Τεχνικές διαχείρισης αρνητικών σκέψεων» του IslandofMan Philosophy.

80€ 9,90€

Μέσα από βίντεος του Νικόλα Σμυρνάκη, προτάσεις, προτροπές και ασκήσεις, θα μάθεις πώς να χρησιμοποιείς «Τεχνικές διαχείρισης αρνητικών σκέψεων» του IslandofMan Philosophy. Στόχος της  εκπαίδευσης είναι:

  • Να κατανοήσεις το σπουδαίο ρόλο που παίζουν οι σκέψεις σου στον τρόπο που νιώθεις (συναισθήματα) και πράττεις (αποτελέσματα) και να μάθεις να τις διαχειρίζεσαι παραγωγικά
  • Να μάθεις πως να αλλάζεις συνειδητά τον τρόπο αντίληψής σου αλλά και τις πράξεις σου απέναντι στις εκάστοτε συνθήκες, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να ορίζεις σε μεγάλο βαθμό τις συγκεκριμένες συνθήκες, όταν αυτό είναι εφικτό.
  • Να συνειδητοποιήσεις τη σύνδεση μεταξύ σκέψεων, σωματικής έκφρασης, πράξεων και αποτελεσμάτων. Πώς δηλαδή αλλάζοντας μετάφραση (σκέψεις) μπορείς να αλλάξεις αντίδραση (δράση και αποτέλεσμα) αλλά και το αντίστροφο, δηλαδή πώς αλλάζοντας αντίδραση (δράση, περιβάλλον, σωματική έκφραση) αλλάζεις τη μετάφρασή σου (σκέψεις).

Η εκπαίδευση περιέχει:

  • 2 Videos από live εκπαιδεύσεις του Νικόλα Σμυρνάκη (Διάρκειας 2 ωρών)
  • Online ασκήσεις βασισμένες στις τεχνικές που αναφέρονται στην εκπαίδευση.

Οι σκέψεις γίνονται πράξεις γιατί καθοδηγούν τη δράση που κάνει τη θεωρία πράξη. Ποτέ κανείς δεν έκανε κάτι που πρώτα δεν σκέφτηκε.

  • Δεν υπάρχει ούτε μία πράξη που να μην έχει προϋπάρξει ως σκέψη.
  • Οι σκέψεις είναι «πράγματα» που δεν ζούμε, αλλά φανταζόμαστε. Κατά κάποιο τρόπο, τα ζούμε στη φαντασία μας. Τα βιώνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Για να σκεφτείς κάτι, πρέπει να το φανταστείς. Η σκέψη είναι φαντασία.
  • Κάθε σκέψη στο μυαλό σου είναι δημιούργημά σου. Αφού τη δημιουργείς, μπορείς και να την αναθρέψεις ή να την εξαλείψεις.

Η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις τον κόσμο σου ορίζει την ποιότητα του κόσμου γύρω σου.

  • Βλέπουμε τον κόσμο μέσα από το προσωπικό μας φίλτρο. Ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο είναι διαποτισμένος από τις προσλαμβάνουσές μας, τις εμπειρίες μας, τις αξίες μας, τις ανάγκες μας, τις πεποιθήσεις μας. Το φίλτρο επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή μας.
  • Η μετάφραση που κάνεις απέναντι σε αυτό που σου συμβαίνει εξαρτάται από σένα. Η μετάφρασή σου αποτελεί το «πιστεύω» σου. Το τι πιστεύεις για σένα σε διαμορφώνει και εξαρτάται από σένα. Όχι από τις συνθήκες, όχι από τα γεγονότα, όχι από τους άλλους.
  • Μπορεί να σε φυλακίσουν και να πιστεύεις ότι είσαι ελεύθερος. Μπορεί να σε κλέψουν και να πιστεύεις ότι ζεις στην αφθονία. Μπορεί να σε προδώσουν και να πιστεύεις ότι σου αξίζει η αγάπη.
  • Δεν βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι, αλλά όπως τα μεταφράζουν τα μάτια μας. Το ωραίο είναι ότι μπορείς να επιλέξεις ματιά.

Ο κόσμος δεν υπάρχει, τον διαμορφώνεις κάθε μέρα που ξυπνάς, με το που ανοίγεις τα μάτια σου.

———-

Στο παρακάτω βίντεο ο Νικόλας Σμυρνάκης περιγράφει πως οι σκέψεις οδηγούν στα αποτελέσματα. Την αλληλουχία ή την εξίσωση αποτελεσμάτων, όπως την ονομάζει.

———-

Η ζωή μας επιστρέφει την εικόνα που διαμορφώνουμε μέσα μας για εκείνη.

———-

Ο  Νικόλας Σμυρνάκης είναι συγγραφέας, δημιουργός της φιλοσοφίας του Ανθρώπου στο ΝηΣί (IslandofMan Philosophy), ιδρυτής του IslandofMan Academy. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και είναι κάτοχος τίτλου MBA (International MBA – ΑΣΟΕΕ). Για σειρά ετών δίδασκε το μάθημα «Στρατηγική και Καινοτομία» σε ιδιωτικό κολέγιο.

Έργα του κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο. Έχει διακριθεί σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και έχει λάβει δύο βραβεία διαδικτύου (e-awards). Έχει υπάρξει ομιλητής στο TEDx και με τα σεμινάριά του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει απευθυνθεί σε χιλιάδες ανθρώπους. Τον εμπιστεύονται μεγάλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι οργανισμοί.

Τα βιβλία του Η επιτυχία κρυβόταν στο κομοδίνο μου και Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ) ήταν υποψήφια για τα βραβεία αναγνωστών το 2017 και το 2019 αντίστοιχα. Τόσο αυτά όσο και το βιβλίο-ημερολόγιο Γράψε τη δική σου Ιστορία έγιναν γρήγορα από τα ευπώλητα της κατηγορίας τους. Το τελευταίο του έργο έχει τίτλο Η ΑΛΗ8ΕΙΑ και προσκαλεί τον αναγνώστη σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις 8 Ανθρώπινες Ανάγκες.

Τυρίνος, ο κλέφτης φόβων είναι το πρώτο παραμύθι του που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ σε εικονογράφηση της Ναταλίας Καπατσούλια. Πρόσφατα ίδρυσε την IslandofMan Children Academy με απώτερο στόχο τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με έννοιες που αν τις είχαμε διδαχθεί στο σχολείο, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το θεμέλιο για μια καλύτερη ζωή κι έναν πιο όμορφο κόσμο.

Όραμά του είναι να βοηθήσει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να βρουν τον σκοπό τους και να τους εξοπλίσει με τα μέσα που είναι απαραίτητα για να τον πραγματοποιήσουν.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ

To Πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • 3 Μαθήματα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα

Δεν έχετε πρόσβαση!

Κάντε click στο κουμπάκι για να αποκτήσετε το πρόγραμμα